0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Producent golfkartonnen dozen

   Mudropak is al ruim 12 jaar dé producent van golfkartonnen dozen in verschillende maten en soorten! Door onze ruime ervaring en vakkundige kennis kunnen we voor u altijd verpakkingen en dozen op maat leveren die geheel aan uw wensen en eisen voldoen. Naast het leveren van verpakkingen kunnen we u tevens uitstekend adviseren en verzorgen we graag de dozen compleet met verpakkingsmateriaal naar keuze!

   Uw producent in golfkartonnen dozen nabij Helmond

   Al meer als 12 jaar kunt u bij Mudropak in Helmond terecht voor een breed aanbod kartonnen verpakkingen voor opslag, vervoer of het verzenden van producten. Als producent hebben we ons daarbij met name toegespitst op het produceren van golfkartonnen dozen. Door het stevige en gebruiksvriendelijke karakter van golfkarton zijn deze dozen geen geschikt voor het verzenden van grotere en zwaardere producten en doen ze tevens uitstekend dienst al verhuisdoos of opslagdoos. Heeft u interesse in onze golfkartonnen dozen maar zou u graag meer weten over de uitvoeringen en kwaliteiten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

   Over ons

   Door onze jarenlange ervaring weten we bij Mudropak precies welke dozen het meest geschikt zijn voor welke gebruiksdoeleinden. Als producent van golfkartonnen dozen kunnen we u daarnaast ook uitstekend voorzien van een deskundig advies en helpen we u graag bij het vinden van een geschikte doos voor al uw artikelen! Vragen? Bel dan even naar 0492 – 541808.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf