0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Producent van (golf)kartonnen dozen

Mudropak in Helmond is producent en leverancier van een breed aanbod aan kartonnen en golfkartonnen dozen en verpakkingen! Door het ruime aanbod dat wij als kartonnen dozen fabrikant bieden, kunnen we ook uw bedrijf voorzien van de juiste dozen voor al uw werkzaamheden. Of u nu producten wilt verzenden, spullen moet vervoeren of dossiers wilt opslaan, als producent hebben we de juiste golfkartonnen dozen voor u in huis. Naast het leveren en produceren van een breed aanbod aan kartonnen dozen, voorzien we u als fabrikant ook graag van het juiste verpakkingsmateriaal en helpen we u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte verpakking!

Wij zijn de producent van kartonnen dozen die u zoekt

Mudropak is in 1993 begonnen als producent van golfkartonnen dozen. Door de jaren heen hebben we veel artikelen en materialen toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor voorzien we als producent tegenwoordig een breed klantenbestand van de juiste kartonnen en golfkartonnen dozen en andere verpakkingen. Alles wat uw bedrijf nodig heeft voor het verzenden en opslaan van producten vindt u bij ons. Als producent, oftewel fabrikant, van kartonnen dozen bieden wij onder meer het volgende aan:

Wij gaan een stapje verder dan enkel producten leveren als producent, omdat wij u niet alleen de geschikte golfkartonnen en kartonnen dozen leveren. Wij staan u namelijk bij gedurende het hele drukproces. U maakt aan ons kenbaar wat uw wensen en verpakkingsbehoeften zijn en samen zoeken we naar de geschikte oplossing.

Informeer naar onze verpakkingen op maat

Naast ons standaardaanbod kunt u ons dus ook inschakelen als fabrikant van kartonnen dozen speciaal voor u op maat gemaakt. Wij gaan daarbij vanuit uw wensen en eisen te werk en maken voor u verpakkingen op maat van uitstekende kwaliteit. Bent u nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie via 0492-541808, via info@mudropak.nl of ons contactformulier.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf