0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Producent kartonnen dozen

Mudropak in Helmond is de producent en leverancier van een breed aanbod kartonnen dozen en verpakkingen! Door het ruime aanbod kunnen we ook uw bedrijf voorzien van de juiste dozen voor al uw werkzaamheden. Of u nu producten wilt verzenden, spullen moet vervoeren of dossiers wilt opslaan, bij Mudropak hebben we de juiste dozen voor u in huis. Naast het leveren en produceren van een breed aanbod verpakkingen voorzien we u ook graag van het juiste verpakkingsmateriaal en helpen we u graag in uw zoektocht naar de meest geschikte verpakking!

Mudropak in Helmond als producent van kartonnen dozen

Mudropak is opgericht in 1993 en begon in deze dagen met het produceren van golfkartonnen dozen. Door de jaren heen hebben we veel artikelen en materialen toegevoegd aan ons assortiment waardoor we vandaag de dag een breed klantenbestand kunnen voorzien van de juiste verpakkingen. Als producent c.q. leverancier van kartonnen dozen bieden wij onder meer:

  • Golfkartonnen verpakkingen
  • Palletdozen
  • Verhuisdozen
  • Stansdozen
  • Display dozen
  • Standaard vouwdozen

Verpakkingen op maat

Naast onze standaard aanbod kunt u ons ook inschakelen als producent van kartonnen dozen speciaal voor u op maat gemaakt. Wij zullen daarbij vanuit uw wensen en eisen te werk gaan en maken voor u verpakkingen op maat van een uitstekende kwaliteit. Nieuwsgierig? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf