0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Producent palletdozen

Mudropak is niet alleen producent van Amerikaanse dozen maar ook palletdozen en stansdozen worden bij ons in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten geproduceerd! Onze industriële productie- en handelsonderneming heeft zich door de jaren heen voornamelijk gespecialiseerd in verpakkingen van golfkarton. Door gebruik te maken van dit stevige en gebruiksvriendelijke materiaal kunnen we voor al uw werkzaamheden en doeleinden een passende verpakking leveren!

Uw producent van palletdozen en stansdozen

Opslag, vervoer of verzending met de dozen van Mudropak wordt het een fluitje van een cent. Sinds 1993 zijn wij dé producent van kartonnen verpakkingen zoals palletdozen, Amerikaanse vouwdozen en verhuisdozen in Eindhoven en omgeving en hebben we vele bedrijven geholpen aan verpakkingen op maat. Door de jaren lange ervaring en kennis van onze medewerkers weten we precies welke dozen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en daar informeren we u dan ook graag over! Bent u nog op zoek naar een specifieke verpakking of doos? Vraag ons dan gerust om een advies op maat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons als producent van palletdozen of een van de andere varianten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen voor meer informatie.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf