0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Beschermmaterialen

​Uw producten beschermen tijdens verzending doet u met het kwalitatieve beschermmateriaal van Mudropak. Wij bieden hiervoor talloze oplossingen aan, zoals golfkarton, luchtkussenfolie, schuimfolie, schuim(hoek)profielen en zweef- en fixeerverpakkingen. Laat ons uit de vele mogelijkheden de ideale oplossing selecteren om uw producten te beschermen tegen transportschade, onder andere door schokken en trillingen.. Zo komen uw producten in perfecte staat bij uw klanten aan!

De opvulconcepten die wij aanbieden met ons beschermmateriaal

Om uw producten veilig en onbeschadigd bij de ontvanger aan te leveren, zijn veelal opvul- en buffermaterialen nodig. Bij Mudropak in Helmond onderscheiden we vier toepassingen van opvul- en bufferconcepten met ons beschermmateriaal:

  • Opvullen: het opvullen van de lege ruimte in een doos.
  • Bufferen: het opvangen van schokken en beschermen van het product.
  • Fixeren: het vastzetten van zware of losliggende voorwerpen in een doos.
  • Wikkelen: het beschermen van de oppervlakte van een product en bescherming bieden tegen trillingen.

Wij bekijken graag met u welk opvul- of bufferconcept past bij uw verpakkingsvraagstuk en bieden hiervoor het beschermmateriaal aan dat u nodig heeft. Ook de kartonnen dozen die u nodig heeft voor verzending vindt u bij ons.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Een betrouwbare verpakking die eenvoudig te hanteren, volledig naar wens, milieuverantwoord en representatief is. En die met behulp van ons beschermmateriaal veilig bij uw klant aankomt. Dát is waarvoor u bij ons bedrijf moet zijn. Leg uw wensen gerust telefonisch of per mail aan ons voor via 0492-541808 of info@mudropak.nl en wij komen zo snel mogelijk met een passend voorstel. U zult merken dat er bij ons als producent van maatwerkverpakkingen veel mogelijk is!

Stuur gerust een mail!

    Locatie UwBedrijf