0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Kartonnen dozen kopen in Brabant

Mudropak in Helmond is dé specialist op het gebied van kartonnen dozen in Brabant. Al ruim twintig jaar bieden wij als producent en leverancier in Brabant verpakkingsoplossingen aan, waaronder kartonnen dozen. Tot deze categorie behoren diverse opties, zoals stansdozen, palletdozen en de bekende Amerikaanse vouwdozen. Wij kijken graag met u mee welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie!

De kartonnen dozen van ons bedrijf uit Brabant zijn zeer doeltreffend

Door de producten van uw bedrijf in Brabant of Limburg in onze kartonnen dozen te verpakken, profiteert u van diverse voordelen. Zo is het een zeer doeltreffende en kostenbesparende manier van verpakken. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod:

  • Amerikaanse vouwdozen: deze zijn zowel aan de boven- als onderkant dicht te vouwen.
  • Palletdozen: deze zijn geschikt voor europallets of blokpallets.
  • Stansdozen: deze zijn geheel op maat te produceren waarbij u de kwaliteit bepaalt.

Als u zelf niet weet welke dozen geschikt zijn voor uw toepassing, voorzien wij u hierin als producent van kartonnen dozen in Brabant graag van advies. Ook bieden wij complete ondersteuning aan bij het drukproces.

Profiteer van snelle levering

Heeft u de dozen gevonden waar u naar op zoek was? Dan kunt u de gewenste kartonnen dozen na het bestellen snel bij u op locatie in Brabant, Limburg of elders verwachten. Dankzij ons efficiënte en snelle productieproces is het mogelijk om op hoog tempo en in grote oplage te produceren. Wij vernemen graag wat wij voor u kunnen betekenen als u belt naar 0492-541808, e-mailt naar info@mudropak.nl of ons contactformulier invult.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf