0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Een Amerikaanse vouwdoos kopen in Brabant

Voor het kopen van een Amerikaanse vouwdoos die op maat voor u gemaakt wordt moet bij u bij Mudropak in Helmond, te Brabant zijn. Wij zijn producent en leverancier van een breed scala aan kartonnen verpakkingen, waaronder ook vouwdoosjes. Deze vervaardigen wij in allerlei uitvoeringen en kwaliteiten. Wij hebben voor u dan ook altijd een passende en betaalbare verpakking in huis voor uw verzendingen!

Een Amerikaanse vouwdoos van uitmuntende kwaliteit kopen bij ons bedrijf in Brabant

Al sinds 1993 kunt u bij Mudropak terecht voor een uitgebreid aanbod aan kartonnen verpakkingen. Hiervan is de Amerikaanse vouwdoos die u kunt kopen bij ons bedrijf, dat actief is in Brabant en Limburg, veruit de populairste. Dit komt doordat deze vouwdoosjes zeer eenvoudig en tegelijkertijd zeer doeltreffend zijn voor het verpakken van producten. Door onze jarenlange ervaring weten wij als producent van de Amerikaanse vouwdoos exact hoe wij deze bij ons bedrijf in Brabant van hoogstaande kwaliteit moeten produceren.

Verschillende uitvoeringen van de populaire vouwdoosjes

De Amerikaanse vouwdoos is de meest verkochte doos in onze groothandel voor golfkartonnen dozen en wordt dan ook in veel bedrijven in Brabant, Limburg en omstreken gebruikt. U kunt deze vouwdoosjes bij ons in verschillende maten verkrijgen, om ze zo perfect te laten aansluiten op de inhoud. U kunt deze tevens laten bedrukken met uw bedrijfslogo of ander ontwerp zodat u een vouwdoos op maat creëert.

Geef uw wensen aan ons door

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Mudropak in Brabant, uw leverancier van vouwdozen, met betrekking tot het produceren van een Amerikaanse vouwdoos op maat? Of heeft u naast vouwdoosjes interesse in een van onze andere verpakkingsoplossingen? Geef uw wensen aan ons door via 0492-541808, info@mudropak.nl of ons contactformulier en wij gaan voor u aan de slag.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf