0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Amerikaanse vouwdoos

   Voor een Amerikaanse vouwdoos op maat voor u gemaakt moet u bij Mudropak in Helmond zijn, de leverancier van een breed scala aan kartonnen verpakkingen! Als leverancier van verpakkingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in golfkarton geproduceerd voor verpakkingsmaterialen in allerlei uitvoeringen en kwaliteiten. Wij hebben voor u dan ook altijd een passende en betaalbare verpakking in huis voor al uw verzendingen!

   Amerikaanse vouwdoos van uitmuntende kwaliteit uit Helmond

   Al ruim 23 jaar kunt u bij Mudropak in Helmond terecht voor een uitgebreid aanbod kartonnen verpakkingen. Van een Amerikaanse vouwdoos tot stansdozen, palletdozen en verhuisdozen we hebben het allemaal voor u in huis. Door de jaren lange ervaring weten wij als leverancier precies wat we voor u kunnen betekenen en welke dozen het meest geschikt zijn voor uw doeleinden en daar adviseren we u graag in!

   Meer mogelijkheden

   De Amerikaanse vouwdoos is de meest verkochte doos in onze groothandel en worden in bijna alle bedrijven gebruikt. Uiteraard zijn de dozen bij ons in verschillende maten verkrijgbaar waardoor ze perfect aansluiten op de inhoud. Bij Mudropak kunt u uw verzenddozen ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan zodat u een vouwdoos op maat creëert. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van kartonnen verpakkingen? Neem dan contact met ons op.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf