0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Dozen bedrukken

Wanneer u verschillende producten wilt vervoeren, is het handig om de dozen te laten bedrukken met het artikelnummer of de productnaam. Zo houdt u overzicht en vindt u de dozen eenvoudig terug. Daarnaast is het ook een uitstekend idee om uw dozen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo voor een professionele uitstraling. Bij Mudropak in Helmond moet u zijn voor zowel de productie als het laten bedrukken van dozen met een ontwerp naar keuze. Of u nu een eenvoudige tekst of een full color lay-out wenst, wij realiseren het voor u.

Dozen naar keuze laten bedrukken

Als leverancier van kartonnen dozen, bieden wij de mogelijkheid aan om verschillende soorten dozen te laten bedrukken. Zo kiest u bijvoorbeeld voor bedrukte stansdozen, die volledig op maat gemaakt worden. Maar ook Amerikaanse vouwdozen en andere golfkartonnen verpakkingen bedrukken wij voor u. De kwaliteit wordt bepaald aan de hand van uw wens en verpakkingsbehoefte. De dozen die u wilt laten bedrukken, worden op onze eigen ontwerpafdeling gemaakt. Onze ervaren verpakkingsontwerpers hebben vele jaren ervaring en zorgen voor een betrouwbare én professioneel uitziende verpakking.

Profiteer van onze snelle service

Bij Mudropak beschikken we over efficiënte en snelle productiemogelijkheden waardoor onze hoogwaardige verpakkingen op een hoog tempo worden gerealiseerd. Of u nu een grote of kleine oplage wenst, wij zijn u graag van dienst. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden als producent van bedrukte dozen? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan via 0492-541808, stuur een e-mail naar info@mudropak.nl of vul ons contactformulier in.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf