0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Dozen bedrukken

   Wanneer u verschillende producten wilt vervoeren is het handig om de dozen te laten bedrukken met het artikelnummer of de naam van het product. Op die manier houdt u overzicht en kunt u eenvoudig dozen terugvinden. U bent bij Mudropak in Helmond aan het juiste adres voor zowel de productie van de dozen als het laten bedrukken van de dozen. Of u nu een eenvoudige tekst of een full color lay-out wilt laten drukken, wij doen het graag voor u.

   Stansdozen laten bedrukken nabij Helmond

   Wanneer de Amerikaanse vouwdozen niet voldoen aan uw wensen, zijn stansdozen een goede optie. Deze dozen kunnen namelijk geheel op maat gemaakt worden. De kwaliteit wordt bepaald aan de hand van uw wens en verpakkingsbehoefte. Ook is het mogelijk om deze dozen te bedrukken met een tekst. Op onze eigen ontwerpafdeling worden de dozen die u wilt laten bedrukken gemaakt. Onze ervaren verpakkingsontwerpers hebben ruim 20 jaar ervaring en zorgen ervoor dat uw producten op een veilige manier verpakt worden.

   Snelle levering

   Wij beschikken over efficiënte en snelle productiemogelijkheden waardoor onze hoogwaardige verpakkingen op een hoog tempo worden gerealiseerd. Of u nu een grote of kleine oplage wenst te ontvangen, wij zijn u graag van dienst. Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van dozen of het bestellen van een ander product? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0492-541808 of stuur een bericht via ons online contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

   Contactpagina

   Locatie UwBedrijf