0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Producent bedrukte dozen

   Mudropak is uw producent en leverancier van bedrukte dozen op maat! Doordat wij zelf de productie en levering van onze dozen in handen hebben kunnen we voor u een breed aanbod kartonnen verpakkingen op maat verzorgen. Vanuit uw wensen en eisen maken we een ontwerp voor een geschikte doos waarna de productieafdeling deze ideeën zal verwezenlijken. Of u nu op zoek bent naar grote of kleine, stevige of dunne, platte of rechthoekige verpakkingen bij Mudropak kunnen we het aan u leveren!

   Mudropak als producent van bedrukte dozen op maat

   Mudropak werd in 1993 opgericht en begon met het produceren van golfkartonnen verpakkingen. Door de jaren heen en veel ervaringen rijker hebben we nu voor u een breed scala aan kartonnen verpakkingen in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten in het assortiment. Door het ruime aanbod kunnen we ieder bedrijf voorzien van de juiste dozen en verpakkingen en zijn we niet voor niets déproducent van bedrukte dozen in Eindhoven en omgeving. Om u een totaalpakket te kunnen leveren verzorgen wij ook deverpakkingsmaterialen van uw dozen en kunnen we u tevens uitgebreid informeren en adviseren over de mogelijkheden!

   Breed scala aan verpakkingen

   Bent u benieuwd naar ons aanbod of zou u de producent van bedrukte dozen verpakkingen op maat voor u willen laten maken? Neem dan gerust even contact met ons op! U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf