0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Producent van bedrukte dozen

Mudropak in Helmond is uw producent en leverancier van bedrukte dozen op maat! Doordat wij zelf de productie en levering van onze dozen in handen hebben, kunnen we voor u een breed aanbod kartonnen dozen bedrukken bij ons bedrijf nabij Eindhoven. Vanuit uw wensen en eisen maken we een ontwerp voor een geschikte doos waarna de productieafdeling deze ideeën zal verwezenlijken. Of u nu grote of kleine, stevige of dunne, platte of rechthoekige dozen wilt laten bedrukken, bij Mudropak nabij Eindhoven, kunnen we het aan u leveren!

Úw producent van bedrukte dozen op maat

Mudropak werd in 1993 opgericht en begon met het produceren van golfkartonnen verpakkingen. Sindsdien zijn wij veel ervaring rijker en bieden we u tegenwoordig een breed scala aan kartonnen verpakkingen in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten aan in het assortiment. Door het ruime aanbod kunnen we voor ieder bedrijf de juiste dozen en verpakkingen bedrukken en zijn we niet voor niets dé producent van bedrukte dozen in Eindhoven en omgeving. Om u een totaalpakket te kunnen leveren verzorgen wij ook de verpakkingsmaterialen van uw dozen en kunnen we u tevens uitgebreid informeren en adviseren over de mogelijkheden!

Ontdek ons brede scala aan verpakkingen

Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u dé producent van bedrukte dozen verpakkingen op maat voor u laten maken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij gaan graag aan de gang met het bedrukken van dozen bij ons bedrijf in de buurt van Eindhoven. U bereikt ons via 0492-541808, info@mudropak.nl of ons contactformulier.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf