0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Producent maatwerk verpakkingen

Mudropak is de producent van maatwerk verpakkingen in de breedste zin van het woord! Al ruim 12 jaar kunt u bij ons als bedrijf terecht voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen van verschillende kwaliteiten en uitvoeringen. Door de ruime keuze kunnen we ieder bedrijf voorzien van de juiste verpakkingen op maat en bent u verzekerd van een nette en veilige levering van al uw producten. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Producent voor maatwerk verpakkingen

Mudropak is de producent van maatwerk verpakkingen in Eindhoven en omgeving. Naast verpakkingen kunnen we ook diverse dozen, en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen waardoor u denken de producten nog in de doos hoeft te stoppen! Onze verpakkingen op maat worden samen met u compleet van ontwerp tot materiaal bedacht waarna onze producenten zullen zorgen voor de productie en de aflevering van uw verpakkingen. Heeft u bijzondere producten in de collectie die verstuurd moeten worden of zou u graag een bedrukte verpakking willen? Bij Mudropak behoort het allemaal tot de mogelijkheden!

Meer informatie

Zou u graag in gesprek gaan met onze producent om maatwerk verpakkingen te ontwerpen en ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op om via het telefoonnummer 0492 – 541808 om een afspraak te maken.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf