0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Bedrukte displays

Voor bedrukte displays moet u bij Mudropak in Helmond zijn! Al sinds 1993 zijn wij de groothandel waar u terechtkunt voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen en displays. Door onze ruime ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers leveren wij werk op maat in elke gewenste vorm en kwaliteit. Als u dus bedrukte displays nodig heeft om te gebruiken als promotiemateriaal voor uw bedrijf, zijn wij uw partner.

Hoogstaande bedrukte displays laten produceren

Bij Mudropak kunt u te allen tijde rekenen op goede kwaliteit en een hoge dosis vakmanschap. Dit geldt ook als u ons als leverancier van uw displaydozen in de arm neemt. Wij bedrukken een display naar keuze met een full color lay-out. Hierdoor zijn onze bedrukte displays uitermate geschikt als promotiemateriaal voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring als producent en leverancier van een breed scala aan kartonnen verpakkingen en displays produceren wij zonder moeite werk dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet!

Laat ons maatwerk voor u creëren

Voor de perfecte bedrukte displays moet u bij Mudropak zijn; dé leverancier van bedrukte dozen. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden voor het laten bedrukken van een display van karton? Of heeft u vragen over onze andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492-541808 of te e-mailen naar info@mudropak.nl. U kunt tevens gebruikmaken van ons contactformulier.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf