0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Leverancier display dozen

Mudropak in Helmond is dé leverancier waar u terecht kunt voor een breed aanbod display dozen en andere kartonnen verpakkingen! In ons ruime aanbod vindt u kartonnen verpakkingen in allerlei uitvoeringen en kwaliteiten waardoor het voor iedere verzending, opslag of verhuizing bij ons wel een passende doos te vinden is. Als totaalleverancier in verpakkingsoplossingen denken we graag met u mee over de mogelijkheden en adviseren we u graag bij de aankoop van uw nieuwe verpakkingen!

Uw leverancier in display dozen te Helmond

Voor ieder product en alle artikelen die u wilt opslaan, verzenden, opbergen of vervoeren vindt u bij Mudropak de juiste kartonnen verpakking! Wij zijn dan ook niet alleen leverancier van diverse Amerikaanse golfkartonnen dozen maar ook display dozen, verhuisdozen en palletdozen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat u de doos kiest die het meest geschikt is voor uw doeleinden en helpen u dan ook graag bij het maken van een keuze.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis kunnen we u uitstekende adviseren bij het aanschaffen van nieuwe verpakkingen. Als leverancier gaan we altijd vanuit uw wensen en doelen te werk waardoor we u niet altijd standaard display dozen of vouwdozen zullen aanmeten. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies of meer informatie over de mogelijkheden.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf