0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Stansdozen

Stansdozen kopen is een uitermate geschikte oplossing voor het verpakken van uw producten. Deze dozen bieden namelijk vele mogelijkheden voor het veilig opbergen en verzenden van uw producten. Mudropak in Helmond staat als specialist in verpakkingsoplossingen voor u klaar om de stansdozen te produceren die u graag wilt kopen.

De mogelijkheden waar u uit kunt kiezen wanneer u stansdozen gaat kopen

Er wordt vaak gekozen voor het kopen van stansdozen, wanneer de veelgebruikte Amerikaanse vouwdoos (FEFCO 0201) niet volstaat. Bij Mudropak produceren wij stansdozen in veel verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Dit wordt volledig bepaald aan de hand van uw wensen en verpakkingsbehoeften. Het is mogelijk om de stansdozen die u bij ons gaat kopen te bedrukken met een eenvoudige tekst óf zelfs met een full color lay-out. Zo ziet u: wij produceren en leveren stansdozen geheel aangepast aan uw wensen!

Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen

Wilt u graag meer informatie over het verpakken met stansdozen? Of heeft u interesse in stansdozen die wij als leverancier van dozen op maat voor u produceren? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar 0492-541808 of een e-mail te sturen naar info@mudropak.nl. U kunt tevens vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Stuur gerust een mail!

    Locatie UwBedrijf