0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Leverancier dozen op maat

Mudropak in Helmond is uw leverancier voor het leveren en produceren van dozen op maat! Als industriële productie- en handelsonderneming in kartonnen verpakkingen zien we het als onze taak om u te voorzien van de juiste verpakkingen voor al uw producten. Of u nu van plan bent de dozen op te slaan, te verzenden of enkel gaat gebruiken voor vervoer, bij Mudropak hebben we de juiste verpakkingsoplossingen voor u in huis!

Uw leverancier voor dozen op maat nabij Helmond

In het assortiment kartonnen verpakkingen van Mudropak vindt u dozen in verschillende uitvoeringen, maten en kwaliteiten waardoor er altijd een geschikte doos voor u tussen zit. Heeft u speciale wensen of zou uw producten net een andere maat? Dan bieden wij u de mogelijkheid om als verpakking leverancier dozen op maat te laten maken. Hierbij gaan we geheel vanuit uw wensen en afmetingen te werk om een ontwerp te maken en zullen we precies de dozen produceren waar u naar op zoek bent!

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze leverancier voor het ontwerpen van dozen op maat of heeft u vragen over een van onze verpakkingsmaterialen? Vul dan online het contactformulier in voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met een hoge mate van deskundigheid.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf