0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Display karton bedrukken

   Wanneer u een product in de schijnwerpers wilt zetten, kunt u een display van karton laten bedrukken met tekst en eventueel afbeeldingen. Denkt u hierbij aan palletdisplays, boekendisplays, folderbakken etc. Mudropak in Helmond beschikt over een eigen ontwerpafdeling waar de displays op maat gemaakt worden. Welk product wilt u uitlichten?

   Een display van karton laten bedrukken met een duidelijke boodschap nabij Helmond

   Een display van karton kent vele voordelen. Zo is het een zeer licht materiaal waardoor het eenvoudig te vervoeren is. Daarnaast is het karton in alle vormen te snijden. Denk bijvoorbeeld aan een ovale vorm of ronde hoeken. Het is allemaal mogelijk bij ons! Een kartonnen display maakt het mogelijk om de klant in één blik kennis te laten maken met uw product. Wilt u een display van karton door ons laten bedrukken? Dan bent u verzekerd van een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.

   Advies op maat

   Graag vernemen wij uw wensen en verwachtingen. U zult zo snel mogelijk een advies op maat ontvangen. Wij luisteren graag wat u voor ogen heeft en gaan hiermee direct aan de slag. Voor vragen en/of meer informatie over een display van karton laten bedrukken neemt u contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

   Contactpagina

   Locatie UwBedrijf