0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Een display van karton laten bedrukken

Wanneer u een product in de schijnwerpers wilt zetten, is het een uitstekend idee om een display van karton te laten bedrukken met tekst en/of afbeeldingen. Denk hierbij aan palletdisplays, boekendisplays, folderbakken en veel meer! Mudropak in Helmond beschikt over een eigen ontwerpafdeling waar de displays op maat gemaakt worden. Welk product wilt u bij uw bedrijf uitlichten?

Een display van karton laten bedrukken met een duidelijke boodschap

Een display van karton laten bedrukken, kent vele voordelen. Zo is karton een zeer licht materiaal waardoor uw bedrukte display eenvoudig te vervoeren is. Daarnaast kan het karton in alle gewenste vormen gesneden worden. U bedenkt het zo gek niet of het is mogelijk. Het voornaamste voordeel van een display van karton laten bedrukken is echter het promotionele doeleind. Uw klant maakt in één oogopslag kennis met het product.

Profiteer van advies op maat

Besluit u een display van karton door ons als leverancier van displaydozen te laten bedrukken? Dan bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij luisteren graag naar wat u voor ogen heeft en gaan hiermee direct aan de slag. Gedurende het gehele proces profiteert u van advies op maat, zodat we samen het beste resultaat bereiken. Neem contact met ons op via 0492-541808, via info@mudropak.nl of via ons contactformulier bij interesse of vragen.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf