0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Leverancier bedrukte dozen

Mudropak is uw leverancier voor bedrukte dozen in allerlei soorten, maten en kleuren! Sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor al uw verpakkingen op maat van een uitstekende kwaliteit. Door de jarenlange ervaring en vakkundige kennis van onze medewerkers weten we precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn en zijn we uitgegroeid tot totaalleverancier van verpakkingsoplossingen. We hebben ons daarbij met name toegespitst op het leveren van golfkartonnen verpakkingen maar ook de ‘normale’ dozen zijn bij ons nog volop verkrijgbaar!

Leverancier van breed scala aan bedrukte dozen nabij Helmond

Mudropak is uw leverancier in Helmond voor een breed scala aan bedrukte dozen en verpakkingen. Of u nu zaken gaat opbergen, opslaan, vervoeren of verzenden, bij Mudropak hebben we altijd de juiste verpakking voor u in huis! Door gebruik te maken van stevig golfkarton maken we verpakken en transporten voor u nog praktischer en veiliger. Onze golfkartonnen verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten en kunnen naar wens tevens voorzien worden van een bedrukking.

Meer weten?

Zou u graag in contact komen met de leverancier van deze hoogwaardige kwaliteit bedrukte dozen? Bel ons dan tijdens kantooruren op het telefoonnummer 0492-541808. Voor prijsopgaven, vragen en meer informatie kunt u ook altijd gebruik maken van het contactformulier, wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een antwoord!

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf