0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Dozen bedrukt

   Voor kartonnen verpakkingen met bedrukte displays moet u bij Mudropak in Helmond zijn! Al ruim 12 jaar zijn we de groothandel waar u terecht kunt voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen. Door de ruime ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers kunnen we voor u dozen op maat leveren in elke gewenste vorm en kwaliteit. Daarnaast zijn we tevens leverancier van de nodige opvulling voor uw dozen zoals noppenfolie en handwikkelfolie. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

   Kartonnen doos met bedrukte displays uit Helmond

   Bij Mudropak kunt u altijd rekenen op een goede kwaliteit en een hoge dosis vakmanschap bij het bestellen van kartonnen verpakkingen. In onze groothandel vindt u voornamelijk verpakkingen van golfkarton maar ook voor dozen met bedrukte displays, palletdozen, verhuisdozen en stansdozen bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring als leverancier van een breed scala kartonnen verpakkingen kunnen we tevens verpakkingen op maat voor u produceren die geheel aan uw wensen en eisen voldoen!

   Verpakking op maat

   Voor de ideale verpakking met of zonder bedrukte displays bent u bij Mudropak dan ook aan het juiste adres! Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden voor verpakkingen op maat of heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan even contact met ons op.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf