0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Dozen bedrukt met een eigen ontwerp

Voor dozen bedrukt met uw eigen merk, bedrijfsnaam of ander ontwerp naar keuze moet u bij Mudropak in Helmond zijn. Al sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen in allerlei maten, soorten en kleuren. Het is onze taak om voor al uw verzendvragen de juiste verpakkingen te leveren. Wij treden niet enkel op als leverancier van dozen, al dan niet bedrukt, maar informeren en adviseren u ook graag bij uw keuze.

Dozen bedrukt op maat voor uiteenlopende toepassingen

Mudropak, gespecialiseerd in golfkarton, levert kartonnen verpakkingen in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Door het brede scala aan kartonnen dozen voorzien we elk bedrijf van de juiste verpakkingen. Zo kunt u al uw producten eenvoudig en veilig opslaan, opbergen, verzenden of vervoeren. Hierbij bieden wij de mogelijkheid aan om uw dozen bedrukt met een ontwerp naar keuze te leveren. Dit heeft diverse voordelen, namelijk:

  • Uw verpakkingen ogen professioneel, wat ten goede komt van de uitstraling van uw bedrijf.
  • U maakt overal waar uw dozen terechtkomen reclame.
  • U kunt uw producten eenvoudig van elkaar onderscheiden als u de productnaam of het artikelnummer erop laat drukken.

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Om welke redenen u ook dozen met uw eigen ontwerp wilt laten voorzien, wij realiseren het als producent van bedrukte dozen graag voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om dozen bedrukt te laten leveren of ontvangt u graag advies over de verschillende type dozen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0492-541808, via info@mudropak.nl of vul ons contactformulier in.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf