0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Golfkarton kopen in Brabant

Golfkarton is waar we bij Mudropak – gevestigd in Helmond, te Brabant – in gespecialiseerd zijn. Wij zijn producent én leverancier, actief in Brabant en Limburg, van golfkartonnen verpakkingen in alle mogelijke uitvoeringen en aantallen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan verpakkingsoplossingen. Zit de juiste oplossing er niet tussen? Geen probleem, wij maken uw gewenste verpakking geheel op maat.

Duurzaam verpakken met golfkarton bij uw bedrijf in Brabant

Golfkarton bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen als houtpulp, zetmeellijm en gerecycled papier. Hierdoor is ook dit product zelf recyclebaar en natuurlijk afbreekbaar. Het standaard golfkarton dat wij bij ons bedrijf in Brabant produceren, bestaat uit minimaal twee lagen, maar het is ook mogelijk om een golfkartonnen verpakking van zeven lagen te bestellen. Het voordeel van dit product is namelijk dat het naar wens geproduceerd kan worden. Een golfkartonnen verpakking van Mudropak uit Brabant is zeer geschikt voor het verpakken van lichtgewicht producten. Hoe zwaarder de producten zijn die u dient te verpakken, hoe steviger de golfkartonnen verpakking moet zijn die wij bij ons bedrijf in Brabant voor u produceren. Wij voorzien u hierin graag van persoonlijk en professioneel advies.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wist u dat de meest populaire doos gemaakt is van golfkarton en dat wij ook deze in Brabant produceren? We hebben het natuurlijk over de Amerikaanse vouwdoos. Deze doos dient als eenvoudige en doeltreffende manier om uw producten veilig te verpakken. Wilt u ook uw producten beschermen door middel van een golfkartonnen verpakking, dan is ons bedrijf uit Brabant uw leverancier van golfkartonnen dozen. Geef uw wensen aan ons door via 0492-541808 of door een e-mail te sturen naar info@mudropak.nl. Wij bieden naast verpakkingen tevens diverse beschermmaterialen aan. Kortom: de mogelijkheden zijn erg divers.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf