0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Leverancier golfkartonnen dozen

Mudropak in Helmond is dé leverancier van golfkartonnen dozen op maat! Sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod kartonnen verpakkingen. Deze verpakkingen worden bij ons altijd voor u op maat geproduceerd en geleverd waardoor u voor iedere klus en voor al uw verpakkingen bij ons een geschikte doos kunt vinden. Door de ruime ervaring en kennis van onze medewerkers kunnen we u uitstekend adviseren bij de aankoop van uw verpakkingen en bieden we u graag een totaalpakket aan als het gaat om verpakkingsmaterialen.

Leverancier golfkartonnen dozen op maat nabij Helmond

Mudropak heeft voor u een breed scala aan uitvoeringen en kwaliteiten kartonnen verpakkingen in huis. Als leverancier zijn wij daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in golfkartonnen dozen. Deze dozen zijn bij ons in verschillende maten en vormen verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk en stevig. Door het stevige karakter van golfkarton zijn deze verpakkingen zeer geschikt voor het verzenden van grotere en zwaardere artikelen, verhuizingen en langdurige opslag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies

Zou u onze leverancier graag persoonlijk spreken voor een advies over de juiste golfkartonnen dozen voor uw doelen? Bel dan direct naar 0492 – 541808. Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u hier gebruik van maken. Onze medewerkers voorzien u dan van deskundig advies.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf