0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Kartonnen dozen kopen in regio Eindhoven

Als u kartonnen dozen wilt kopen voor uw bedrijf in regio Eindhoven, kunt u dit het beste bij Mudropak in Helmond doen. Wij zijn namelijk sinds onze oprichting in 1993 uitgegroeid tot een ware totaalleverancier van verpakkingsoplossingen. Waarvoor u ook kartonnen dozen nodig heeft bij uw bedrijf in regio Eindhoven, wij voldoen aan uw vraag.

Kartonnen dozen op maat kopen bij ons bedrijf in de buurt van Eindhoven

Elk bedrijf produceert andere producten, daarom produceren wij maatwerk dozen. Hierbij stellen wij uw wensen en eisen centraal. Wij luisteren naar uw voorkeuren en denken actief mee over een geschikte verpakkingsoplossing. Daarnaast is ook de productie in eigen beheer en houden wij de kwaliteit van onze kartonnen dozen nauwlettend in de gaten. Zo weet u zeker dat de kartonnen dozen die u bij ons koopt voor uw bedrijf in Eindhoven voldoen aan uw wensen en van hoogstaande kwaliteit zijn.

Maak uw wensen kenbaar

Bekijk of u in ons aanbod aan standaarduitvoeringen volgens de FEFCO (Europese Federatie van Golfkartonfabrikanten) de geschikte kartonnen dozen voor uw bedrijf in regio Eindhoven kunt vinden. Zit de juiste verpakkingsoplossing hier niet bij? Maak uw wensen dan kenbaar door te bellen naar 0492-541808, te e-mailen naar info@mudropak.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij produceren en leveren vervolgens dozen op maat voor uw toepassing.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf