0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Een doos op maat kopen in Brabant

Wat voor producten u ook wilt vervoeren, met een doos op maat van Mudropak uit Helmond, te Brabant, weet u zeker dat uw producten veilig vervoerd worden. Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen en voorzien wij ook u graag van een oplossing op maat. Ontdek de mogelijkheden!

Een doos op maat met een ontwerp naar keuze laten maken bij ons in Brabant

Nadat u een geschikt type doos heeft uitgekozen, vernemen wij graag uw wensen zodat wij bij ons bedrijf in Brabant de doos op maat kunnen maken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrukte doos met een eenvoudige tekst? Of wilt u een full color lay-out? Het is allemaal mogelijk. Wat de verschillende soorten dozen betreft, kunt u kiezen uit onder meer palletdozen, stansdozen en de bekende Amerikaanse vouwdozen. Allen beschikken ze over andere eigenschappen. Daarom vernemen wij graag wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat we samen een geschikte doos op maat kunnen creëren voor uw bedrijf in Brabant, Limburg of omstreken. In welke oplage u deze ook nodig heeft, wij leveren het dankzij onze snelle en optimale productiemogelijkheden.

Bestel een doos op maat bij dé specialist in Brabant

Waarom moet u kiezen voor Mudropak? Wij denken actief met u mee en luisteren naar uw voorkeuren; u staat als klant dus echt centraal bij ons. U ontvangt advies op maat en complete ondersteuning bij het drukproces. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Bent u overtuigd en wilt u door ons bedrijf in Brabant een doos op maat laten produceren? Neem dan contact met ons op via 0492-541808, info@mudropak.nl of vul ons contactformulier in.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf