0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Palletdozen kopen in regio Eindhoven

Als u palletdozen nodig heeft voor het vervoeren en opslaan van producten bij uw bedrijf in regio Eindhoven, kunt u terecht bij Mudropak. Ons bedrijf uit Helmond is namelijk al sinds 1993 actief als producent en leverancier van verschillende verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Ook de palletdozen die u nodig heeft bij uw bedrijf in Eindhoven of omgeving vindt u daarom bij ons.

Het voordeel van palletdozen voor uw bedrijf in regio Eindhoven

Als u gebruikmaakt van palletdozen van onze groothandel voor het opslaan en vervoeren van producten bij uw bedrijf in regio Eindhoven, profiteert u van een beperkt risico op beschadigingen. Deze dozen zijn namelijk stevig en passen qua afmetingen precies op uw pallets. Hierdoor kunt u uw producten opslaan boven de grond en zijn deze goed beschermd tegen vochtige en vieze vloeren. Ook raken uw producten niet beschadigd bij het verschuiven of verplaatsen doordat de pallet wordt verschoven of verplaatst en niet de doos zelf. Wij leveren als leverancier van palletdozen aan uw bedrijf in regio Eindhoven palletdozen met of zonder laadklep. Kiest u voor dozen met laadklep? Dan stapelt u uw producten eenvoudig in de doos en pakt u deze geordend in.

Kies uit ons standaardaanbod of ga voor productie op maat

Bij ons vindt u verschillende palletdozen op voorraad voor europallets en blokpallets. Wilt u graag palletdozen op maat laten produceren voor uw bedrijf in regio Eindhoven? Ook dit doen wij als producent van palletdozen graag voor u. Neem contact met ons op via 0492-541808, via info@mudropak.nl of vul ons contactformulier in en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf