0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Leverancier palletdozen

Mudropak is de leverancier van onder andere palletdozen en verhuisdozen op maat in Nederland! In onze groothandel in Helmond kunt u al ruim 12 jaar terecht voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen. Van Amerikaanse vouwdozen tot noppenfolie en verpakkingen op maat, we kunnen het allemaal voor u verzorgen. Door het ruime aanbod kunnen we een brede klantenkring helpen aan een geschikte doos voor zowel opslag als vervoer en verzendingen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Leverancier van palletdozen nabij Helmond

Een van de meest verkochte producten zijn de welbekende palletdozen. Als leverancier van kartonnen verpakkingen vindt u bij ons palletdozen in verschillende maten en kwaliteiten waardoor er altijd een geschikte variant voor u te vinden is! Veelal worden deze dozen gebruikt voor het verpakken en verzenden van grotere producten maar ook voor verhuizingen en opslag zijn de palletdozen van Mudropak zeer aan te raden. Zou u graag een aantal verpakkingen willen bestellen maar twijfelt u nog? Vraag onze specialisten dan gerust om een advies op maat!

Meer verpakkingen

Mudropak is niet alleen leverancier van palletdozen maar kan ook voor u een breed scala aan verhuisdozen, Amerikaanse vouwdozen en stansdozen voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf