0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Groothandel palletdozen

Mudropak in Helmond is de groothandel voor al uw palletdozen, vouwdozen, stansdozen en verhuisdozen! Wij zijn een industriële productie- en handelsonderneming met een breed scala aan uitvoeringen en kwaliteiten kartonnen verpakkingen, voornamelijk van golfkarton. Doordat wij zelf de dozen produceren kunnen we voor u verpakkingen op maat leveren van een uitstekende kwaliteit tegen schappelijk prijzen. Daarnaast weten we ook precies welke verpakkingen welke voordelen hebben waardoor we u altijd kunnen voorzien van een advies op maat!

Uw groothandel in palletdozen in de omgeving van Helmond

Palletdozen zijn ideaal om producten in te verpakken te verzenden. In de groothandel van Mudropak vindt u dan ook een ruime keuze aan palletdozen in allerlei maten en vormen zodat er voor elke opslag en voor iedere verzending wel een geschikte doos te vinden is. Doordat wij veelal gebruik maken van golfkarton zijn de dozen ook nog eens zeer sterk, eenvoudig in elkaar te zetten en gemakkelijk te stapelen. Kortom, de ideale verhuis of transportdoos!

Uitgebreide mogelijkheden

In onze groothandel vindt u niet alleen palletdozen in diverse maten en uitvoeringen. Ook voor verhuisdozen, stansdozen en Amerikaanse vouwdozen bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag ons gerust naar het uitgebreide aanbod en de mogelijkheden om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf