0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Palletdozen kopen in Brabant

Door palletdozen te kopen bij Mudropak in Helmond, te Brabant, vervoert u uw producten volledig beschermd en gecamoufleerd. Wij zijn dé specialist op het gebied van verpakkingsoplossingen en bieden ook als u palletdozen wilt kopen in Brabant een geschikte oplossing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Palletdozen kopen voor europallets en blokpallets in Brabant

Bij ons bedrijf kunt u te allen tijde palletdozen kopen voor europallets en blokpallets. Deze hebben wij namelijk altijd op voorraad. U kunt ervoor kiezen om deze dozen met of zonder laadklep te laten leveren. Als u ervoor kiest om palletdozen met laadklep te kopen bij Mudropak in Brabant, is het makkelijker om uw producten in de doos te stapelen. Wilt u palletdozen op maat laten maken? Ook dat is mogelijk. Wij vernemen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn en creëren maatwerkverpakkingen voor u.

Neem contact met ons op

Heeft u palletdozen nodig voor uw bedrijf in Brabant of Limburg en wilt u deze kopen bij een specialist? Dan moet u bij ons zijn. Neem contact met ons op via 0492-541808 of via info@mudropak.nl en laat weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vergeet ook zeker niet om uw producten in de palletdozen goed te verpakken zodat ze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Hiervoor bieden wij diverse beschermmaterialen aan.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf