0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Palletdozen kopen

   Door palletdozen te kopen kunnen uw producten volledig beschermd en gecamoufleerd vervoerd worden. Deze palletdozen schaft u aan bij Mudropak, de specialist op het gebied van verpakkingsoplossingen. Wij denken met u mee en voorzien u van advies op maat. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

   Palletdozen kopen voor europallets en blokpallets

   Waarvoor wilt u palletdozen gaan kopen? Deze dozen hebben wij altijd op voorraad en zijn geschikt voor europallets en blockpallets. Palletdozen kunnen geleverd worden met een laadklep waardoor het makkelijker is om uw producten in de doos te stapelen. Vergeet niet om uw producten in de palletdozen goed te verpakken zodat ze onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Wilt u palletdozen op maat laten maken? Dat kan natuurlijk ook! Wij horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn.

   Een breed assortiment aan verpakkingsoplossingen

   Van dozen tot sluitmaterialen en van omsnoeringsmaterialen tot rekwikkelfolie. Maar wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor oplossingen voor het verzenden van kleine onderdelen, monsters, films etc.? Wij bieden u diverse mogelijkheden zoals luchtkussenenveloppen en andere verzendverpakkingen om ook kleinere onderdelen veilig aan te laten komen. Wilt u luchtkussenenveloppen of palletdozen kopen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0492-541808 of vul ons online contactformulier in.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

   Contactpagina

   Locatie UwBedrijf