0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Maatwerk verpakkingen

Voor maatwerk verpakkingen van uitstekende kwaliteit bent u bij de producent Mudropak in Helmond aan het juiste adres! Wij kunnen voor u diverse kwaliteiten en uitvoeringen verpakkingen verzorgen zodat u voor ieder product en elke verzending de juiste dozen en bescherming in huis heeft. Naast het produceren en leveren van maatwerk verpakkingen geven wij u ook graag advies over de verschillende varianten en denken we als producent graag met u mee over verpakkingsoplossingen op maat!

Maatwerk verpakkingen van een gespecialiseerde producent

Mudropak is al sinds 1993 dé specialist waar u terechtkunt voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen, kwaliteiten, verpakkingsmaterialen en afwerkingen. Door de ruime keuze hebben we al veel bedrijven kunnen voorzien van de juiste verpakking en kunnen we als producent ook voor u maatwerk verpakkingen leveren! Of u de dozen nu wilt gebruiken voor opslag, vervoer, verzending of andere doeleinden, bij Mudropak denken we graag met u mee over de juiste verpakking.

Vraag vrijblijvend om advies

Zou u graag advies ontvangen van een van onze specialisten om maatwerk verpakkingen te laten produceren? Dat kan! Ons vakkundige personeel informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem even contact met ons op door te bellen naar 0492-541808, te e-mailen naar info@mudropak.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen dat u gebruik kunt maken van verpakkingen op maat binnen een zeer kort tijdsbestek.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf