0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Maatwerk verpakkingen

   Voor maatwerk en verpakkingen van een uitstekende kwaliteit bent u bij Mudropak in Helmond aan het juiste adres! Wij kunnen voor u diverse kwaliteiten en uitvoeringen verpakkingen verzorgen zodat u voor ieder product en elke verzending de juiste dozen en bescherming in huis heeft. Naast het produceren en leveren van verpakkingen geven wij u ook graag een advies over de verschillende varianten en denken we graag met u mee over verpakkingsoplossingen op maat!

   Maatwerk verpakkingen uit Helmond

   Mudropak is al meer dan 20 jaar dé specialist waar u terecht kunt voor een breed scala aan kartonnen verpakkingen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende uitvoeringen, kwaliteiten, verpakkingsmaterialen en afwerkingen. Door de ruime keuze hebben we al veel bedrijven kunnen voorzien van de juiste verpakking en kunnen we ook voor u maatwerk verpakkingen leveren! Of u de dozen nu wilt gebruiken voor opslag, vervoer, verzending of andere doeleinden, bij Mudropak denken we graag met u mee over de juiste verpakking.

   Advies

   Zou u graag een advies ontvangen van een van onze specialisten om maatwerk verpakkingen te laten produceren? Dat kan! Ons vakkundig personeel informeert en adviseert u graag over de mogelijkheden. Neem even contact met ons op! Wij zorgen dat u gebruik kunt maken van verpakkingen op maat binnen een zeer kort tijdsbestek.

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf