0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Maatwerk dozen kopen

Bij Mudropak in Helmond kunt u maatwerk dozen kopen voor al uw verpakkingen en verzendingen! Sinds 1993 voorzien wij bedrijven van de juiste verpakkingen en dozen voor al hun werkzaamheden. In onze groothandel vindt u dan ook een breed scala aan kartonnen verpakkingen in allerlei maten, soorten en kwaliteiten. Als leverancier van verpakkingen bieden we u een totaalservice op het gebied van verpakkingsoplossingen en helpen we u graag bij het vinden van de juiste verpakking voor al uw werkzaamheden!

Maatwerk dozen kopen van de hoogste kwaliteit in de omgeving van Helmond

Mudropak is al vele jaren de leverancier van diverse kartonnen verpakkingen voor het opslaan, vervoeren en verzenden van producten. Wij hebben ons hierbij voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van golfkartonnen dozen. Doordat deze stevige dozen u een optimaal gebruiksgemak en veiligheid bieden denken wij dat deze verpakkingen voor veel doeleinden zeer geschikt zijn. Uiteraard is het van groot belang dat de verpakking perfect past bij het product en daarom bieden we u geen standaard oplossingen maar maatwerk wanneer u bij ons dozen komt kopen!

Uitgebreide mogelijkheden

Door het leveren van maatwerk weten we dat een ieder bij ons terecht kan om geschikte dozen te kopen voor zijn of haar werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden of zou u graag een doos op maat willen laten ontwerpen? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie en een vakkundig advies!

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf