0492 - 541 808 info@mudropak.nl

   Golfkartonnen tray

   Een golfkartonnen tray en vele andere kartonnen verpakkingen bestelt u natuurlijk bij Mudropak in Helmond! Sinds 1993 zijn we een toonaangevend leverancier van kartonnen verpakkingen in vele uitvoeringen en kwaliteiten evenals verpakkingsmaterialen als noppenfolie, display dozen en palletdozen. Onze groothandel heeft zich daarbij met name gespecialiseerd in het leveren en produceren van golfkarton doordat zeer veilig en stevig van aard is. Kortom, voor al uw kartonnen dozen en verpakkingen bent u bij Mudropak aan het juiste adres!

   Golfkartonnen tray uit Helmond

   Bij Mudropak helpen we u graag bij het vinden van de juiste dozen en verpakking voor al uw werkzaamheden. Of u nu producten wilt vervoeren, verzenden of opbergen wij hebben voor u altijd een geschikte verpakking in huis! Voor het vervoeren van bijvoorbeeld groente en fruit wordt vaak gekozen voor een golfkartonnen tray. Door het stevige materiaal weet u zeker dat de dozen niet zullen doorzakken en het model maakt dat de trays zeer gemakkelijk te stapelen en op te bergen zijn. Bent u nog op zoek naar een geschikte verpakking voor bepaalde voedingsmiddelen? Vraag onze specialisten dan gerust om een advies!

   Onze verpakkingen

   Uiteraard kunnen we uw golfkartonnen tray ook voorzien van de nodige verpakkingsmaterialen zoals noppenfolie of wikkelfolie om al uw producten veilig en gemakkelijk te kunnen vervoeren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of stuur ons even een e-mail voor een offerte op maat!

   R

   Specialist in kartonnen verpakkingen

   R

   Breed assortiment

   R

   Uw verpakking op maat

   R

   Producent én leverancier

   Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf