0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Een golfkartonnen tray kopen in Brabant

Een golfkartonnen tray en vele andere verpakkingen, zoals vouwdozen, bestelt u natuurlijk bij Mudropak in Helmond, te Brabant. Sinds 1993 zijn wij een toonaangevend leverancier van kartonnen verpakkingen in vele uitvoeringen en kwaliteiten. Onze groothandel in Brabant, die tevens actief is in Limburg, heeft zich daarbij met name gespecialiseerd in het produceren en leveren van golfkartonnen trays en vouwdozen. Dit materiaal is namelijk zeer stevig en betrouwbaar!

Voor elke toepassing de geschikte golfkartonnen tray of vouwdozen van uw leverancier in Brabant

Bij Mudropak helpen we u graag bij het vinden van de juiste dozen en verpakkingen voor al uw toepassingen. Of u nu producten wilt vervoeren, verzenden of opslaan; wij hebben voor u altijd een geschikte verpakking in huis. Voor het vervoeren van bijvoorbeeld groente en fruit wordt vaak gekozen voor een golfkartonnen tray van ons bedrijf in Brabant. Door het stevige materiaal bent u er namelijk zeker van dat de dozen niet doorzakken. Bovendien is het model zeer makkelijk te stapelen. Dit geldt ook voor de golfkartonnen vouwdozen die wij in Brabant produceren. Hierin kunt u uw producten eenvoudig opbergen, doordat deze volledig dichtgemaakt kunnen worden.

Vraag naar advies over onze verpakkingen

Bent u nog op zoek naar een geschikte verpakking voor bepaalde toepassingen? Vraag onze specialisten dan gerust om advies. Als totaalleverancier van golfkartonnen dozen in Brabant kunnen wij uw golfkartonnen tray of vouwdozen tevens voorzien van de nodige verpakkingsmaterialen, zoals noppenfolie of wikkelfolie. Zo bent u verzekerd van een veilig én gemakkelijk vervoersproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. U bereikt ons via 0492-541808 of via info@mudropak.nl.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf