0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Groothandel golfkartonnen dozen

Mudropak is de groothandel in Helmond en omgeving waar u terecht kunt voor golfkartonnen dozen in allerlei soorten en maten! Sinds 1993 leveren wij al kartonnen dozen en verpakkingen op maat aan bedrijven in heel Nederland. Zowel voor het opbergen als verzenden of vervoeren van producten hebben wij de juiste verpakkingen in huis. Wij informeren u graag over de verschillende uitvoeringen en kwaliteiten waardoor we zeker weten dat u altijd een doos koopt die geschikt is voor uw doeleinden en producten!

Aanbod groothandel op het gebied van golfkartonnen dozen nabij Helmond

Als groothandel in golfkartonnen dozen heeft u bij Mudropak een ruime keuze aan maten, soorten en kwaliteiten verpakkingsdozen. U kunt daarbij denken aan vouwdozen, Amerikaanse dozen en palletdozen maar ook verhuisdozen en standsdozen zijn bij ons verkrijgbaar. Bent u nog op zoek naar stevige dozen voor het vervoeren van zwaardere materialen? Dat zijn onze golfkartonnen dozen de ideale uitkomst voor u. Deze dozen zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal en bieden u het optimale vervoersgemak.

Dozen op maat gemaakt

Heeft u in onze groothandel golfkartonnen dozen gezien maar zou u deze graag naar uw eigen wensen en ideeën laten aanpassen? Vraag ons dan gerust om de mogelijkheden voor verpakkingen op maat. Wij kunnen zowel het ontwerp als de productie voor u verzorgen waardoor u verzekerd bent van dozen op maat van een uitstekende kwaliteit.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf