0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Uw leverancier van vouwdozen

Mudropak in Helmond is de leverancier van vouwdozen waar alles mogelijk is. Deze dozen zijn misschien wel de meest populaire verpakkingen ter wereld. Ze bieden een eenvoudige, maar zeer doeltreffende en kostenbesparende manier van verpakken. Wilt u ze voorzien van een tekst? Of wilt u de vouwdozen in full color laten produceren bij uw leverancier? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Uw leverancier biedt vele mogelijkheden wat betreft vouwdozen

Gaat u voor de standaard Amerikaanse vouwdozen die wij aanbieden als leverancier of voor stansdozen? Wij produceren deze dagelijks in kleine én grote hoeveelheden. Ons productieproces is hier optimaal op ingericht. Kiest u voor Mudropak als leverancier van uw vouwdozen? Dan bent u verzekerd van een snelle productie, en u schakelt ons in voor zowel kleine als grote oplages. Bent u op zoek naar dozen die voldoen aan specifieke maten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze eigen ontwerpafdeling is het mogelijk om uw wensen te realiseren. Graag vernemen wij uw wensen en verwachtingen en stellen een advies op maat voor u op. Daarnaast krijgt u complete ondersteuning bij het drukproces.

Kies voor ons als uw leverancier van vouwdozen

Kiest u voor Mudropak? Dan bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een volledig op maat gemaakt advies. Hierbij staan uw wensen centraal en denken wij actief mee hoe wij u de beste verpakkingsoplossingen kunnen bieden. Wat kan de leverancier van vouwdozen voor u betekenen? U bereikt ons via het telefoonnummer 0492-541808.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf