0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Golfkartonnen vouwdozen

Mudropak in Helmond is dé specialist op het gebied van golfkartonnen vouwdozen! In onze groothandel vindt u een ruime keuze aan uitvoeringen, maten en kwaliteiten kartonnen verpakkingen. Als leverancier van totaaloplossingen op het gebied van verpakkingen kunnen we voor u niet alleen dozen op maat leveren maar voorzien we deze tevens van het nodige verpakkingsmateriaal en kunnen we u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en de beste verpakkingen voor al uw producten!

Golfkartonnen vouwdozen van verschillende formaten uit Helmond

Sinds 1993 is Mudropak de leverancier van een breed scala aan kartonnen verpakkingen in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben ons daarbij in het bijzonder toegespitst op het leveren van golfkartonnen dozen zoals vouwdozen, trays en palletdozen. Door het stevige en gebruiksvriendelijke karakter van golfkarton weten we zeker dat u goede kwaliteit dozen in huis haalt en kunnen we u helpen aan de juiste verpakking voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bent u benieuwd naar ons aanbod golfkartonnen vouwdozen of zou u graag een doos op maat laten maken? Vraag onze medewerkers dan gerust naar de uitgebreide mogelijkheden!

Contact

Voor meer informatie en een prijsopgave voor al uw golfkartonnen vouwdozen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u dan deskundig advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf