0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Verpakkingsmateriaal

Mudropak in Helmond is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van verpakkingsmateriaal. Wij richten ons vooral op golfkarton, maar ook voor beschermmaterialen, sluitmaterialen en omsnoeringsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw product op een goede manier verpakt wordt zodat deze op een veilige manier vervoerd kan worden. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Welke verpakkingsmateriaal is geschikt voor uw product?

Binnen ons assortiment vindt u een breed scala aan verpakkingsmaterialen. Wij lichten er graag een paar voor u uit:

Ontvangt u graag advies welk verpakkingsmateriaal het meest geschikt is voor uw product? Wij voorzien u van een volledig op maat gemaakt advies en denken met u mee zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. En heeft u al nagedacht over de oplage? Wij verzorgen zowel kleine als grote oplages.

Uw verpakkingsmateriaal snel geleverd

Wanneer u uw verpakkingsmateriaal bij ons bestelt, bent u verzekerd van een snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast beschikken wij over een eigen ontwerpafdeling met ervaren verpakkingsontwerpers die het leveren van maatwerk mogelijk maken. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van verpakkingsmateriaal? U neemt eenvoudig contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf