0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Noppenfolie

Noppenfolie is een onmisbaar wanneer u regelmatig producten vervoert die niet beschadigd mogen worden. Noppenfolie beschermt uw product onder andere tegen schokken en krassen en is een ideaal materiaal wanneer u uw producten door middel van kartonnen dozen vervoerd. Noppenfolie en ander verpakkingsmateriaal schaft u aan bij Mudropak in Helmond. In de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van verpakkingsoplossingen. Wij horen graag welke oplossing wij u kunnen bieden.

Noppenfolie ideaal voor breekbare producten

Vervoert u breekbare producten? Dan is de bescherming extra belangrijk. Noppenfolie is geschikt voor glas, servies en keramiek, fotolijsten, spiegels en tal aan andere kwetsbare producten. Het grote voordeel van noppenfolie is dat het waterdicht is en uw producten ook beschermt tegen vocht en stof. Andere eigenschappen van noppenfolie zijn:

  • Transparant;
  • Reukloos;
  • Chemisch neutraal;
  • Geschikt voor levensmiddelen;
  • Werkt als thermische isolatie.

Wilt u ook optimale bescherming aan uw producten bieden? Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Door ons online contactformulier in te vullen of door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808 vernemen wij graag de oplage. Na het plaatsen van de bestelling kunt u binnen een korte tijd uw levering in huis verwachten. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Ook dan belt u naar bovenstaand telefoonnummer.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf