0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Karton kopen

Wilt u een doos van karton kopen omdat u breekbare spullen gaat vervoeren? Denkt u dan ook aan bijvoorbeeld noppenfolie om uw producten extra te beschermen. In het brede assortiment van Mudropak in Helmond vindt u allerlei verpakkingsoplossingen zoals palletdozen, rekwikkelfolie, sluitmaterialen en luchtkussenenveloppen. Bekijk ons hele assortiment online en vind de producten waar u naar op zoek bent.

Karton van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs kopen in de omgeving van Helmond

Sinds 1993 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsoplossingen en dan in het bijzonder producten van golfkarton. Dankzij onze eigen ontwerpafdeling is het mogelijk om u maatoplossingen te bieden. U vertelt ons uw wensen en wij voeren het uit. Zo zijn wij een betrouwbare producent én leverancier. Wanneer u producten van karton wilt kopen, heeft u keuze uit bijvoorbeeld Amerikaanse vouwdozen, stansdozen en palletdozen. Het grote voordeel van kartonnen dozen, is dat deze gemakkelijk op te stapelen te zijn en ze zo vaak kunt gebruiken als nodig is. U bent bij ons altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Waarom Mudropak?

Gaat u de samenwerking met ons aan? Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie. Dit maken wij waar door u als klant centraal te stellen en echt naar uw wensen te luisteren. Dankzij onze ervaring weten wij hoe wij precies kunnen inspelen op de wens van de klant. Wat wilt u van karton kopen? Wij horen het graag wanneer u belt naar het telefoonnummer 0492-541808 of een bericht achterlaat in ons contactformulier.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf