0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Dozen kopen

Wat voor dozen wilt u kopen? Amerikaanse vouwdozen, palletdozen of misschien wel stansdozen? U vindt het allemaal bij Mudropak in Helmond. Al meer dan 20 jaar zijn wij de specialist op het gebied van verpakkingsoplossingen voor allerlei branches. Kiest u voor ons? Dan bent u verzekerd van een snelle levering, uitstekend prijs-kwaliteitsverhouding en maatwerk. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Welke dozen gaat u kopen?

Zoals al eerder besproken, kunt u bij ons meerdere soorten dozen kopen. Wij lichten graag wat opties voor u uit zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze producten:

Beschikt u over pallets waar u dozen op wilt stapelen? Dan is de palletdoos een geschikt product. Palletdozen kunnen eenvoudig geleverd worden met een laadklep waardoor het stapelen gemakkelijker gaat.

Deze dozen kunnen wij in veel verschillende uitvoeringen en kwaliteiten produceren. Daarnaast is het mogelijk om de dozen te voorzien van een tekst.

Dit is misschien wel de meest bekende verpakking. Deze doos van golfkarton kan zowel aan de boven- als onderzijde dichtgevouwen worden en is een kostenbesparende manier van verpakken.

Wist u dat alle dozen op maat te maken zijn? Dit dankzij onze eigen ontwerpafdeling met ervaren en deskundige verpakkingsontwerpers. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Wilt u dozen kopen bij Mudropak? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808 of stuur een mailtje via ons online contactformulier.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf