0492 - 541 808 info@mudropak.nl

Dozen bestellen

Hoeveel dozen u ook wilt bestellen, u bent bij Mudropak in Helmond aan het juiste adres voor zowel kleine als grote oplages. Op onze ontwerpafdeling worden de dozen die u wilt bestellen op maat gemaakt. Onze verpakkingsontwerpers hebben al ruim 20 jaar ervaring en kunnen u voorzien van een persoonlijk en professioneel advies over de dozen die u wilt gaan bestellen.

Dozen bestellen nabij Helmond die geschikt zijn voor pallets

Wilt u uw producten gaan verpakken en vervoeren via een pallet? Dan is de zogenaamde palletdoos een geschikt product. Op deze manier kunnen uw producten volledig beschermd en gecamoufleerd vervoerd worden. Door middel van de laadklep kunnen de producten eenvoudig in de dozen gestapeld worden. Uiteraard is het mogelijk om de dozen op maat te laten produceren. Wanneer u wenst de dozen op maat te bestellen, vernemen wij graag uw wensen. Ook horen wij graag de oplage.

Snelle levering

Dankzij onze efficiënte en snelle productiemogelijkheden kunnen wij op een hoog tempo de beste kwaliteit leveren. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Bent u geïnteresseerd in onze producten? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808. Of vul het online contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

R

Specialist in kartonnen verpakkingen

R

Breed assortiment

R

Uw verpakking op maat

R

Producent én leverancier

Stuur gerust een mail!

    Contactpagina

    Locatie UwBedrijf